Light Petrol е национално дружество за търговия и транспорт на петролни продукти и авто газ. Фирмата стартира през 1997г. и днес е един от водещите доставчици на нефтопродукти.

Поръчки се приемат във всеки един момент по телефон, факс или електронна поща.

Предлагаме сигурни доставки на територията на цяла България, 24 часа в денонощието,а модерната ни софтуерна и GPS система гарантират бързината и точността на обслужването на нашите клиенти.

ПРОДУКТОВА ГАМА

Богата гама от горива произведени по най-съвременни технологии и отговарящи на всички международни изисквания.

Отчитайки Вашите предпочитанията за продукти, отговарящи точно на потребителските Ви нужди, качествени и с добри условия на доставка, ние сме подходящ партньор, с прецизно проверяваните по отношение на качеството горива, пропан-бутан и със сигурните им доставки, и адекватна цена.

Разпространяваме петролни продукти, както на дистрибутори, така и на клиенти на едро и дребно на територията на цялата страна.

Предлагаме горива с гарантирано качество, които можете закупите директно от петролните бази или  да бъдат превозени с наш специализиран транспорт. По този начин ние гарантираме, че качествените показатели на горивата ще бъдат запазени за Вас и Вашите клиенти.

ЗА ЗАЯВКА И КОНТАКТИ

За доставки на едро

Логистика : Светли горива и Газ пропан-бутан

тел: 0887 000 097

email: light@light-petrol.com